dilluns, 29 de juliol de 2013

LLIBRETA ALTERADA

Aquestes vacances seran diferents...per diverses circumstàncies el nostre agost aquest any canvia una mica.Com dic jo, serà un mes "d'ara sí...ara no" però hem buscat el costat positiu i finalment...serà un gran estiu!!!

Tenim la sort de viure en un lloc inmillorable i per passar-hi l'estiu és el millor!  ;) 
Així que no pararem de fer coses en un paratge únic!! ( i l'escapada la farem més endavant...)

Com que serà diferent...vaig pensar en fer un diari de vacances. Idea que vaig treure del blog de la Mariona de diari de colors.No us el perdeu!!

Així que vaig comprar una llibreta i la vaig alterar amb un paper que em va arribar a les mans i el vaig trobar ideal per el que jo volia fer.


La llibreta la farem entre tots.El papa i la mama hi escriuran i l'Oriol farà dibuixos.També hi podem enganxar cosetes....i al final de les vacances tindrem un record molt especial construït entre els tres.

La idea m'encanta i la llibreta ha quedat xulíssima!!!Li he fet una tira perquè quedi més tancada,pensant en quan agafi gruix.. La tira per aguantar més bé la llibreta. Una part al darrera amb un troquel més que xulo!!


I no ens hem pogut aguantar...hem estrenat la llibreta!!! Explicant el que hi farem i amb un dibuix de l'Oriol fet amb aquarel.les, les seves pintures preferides.


Espero poder-vos ensenyar la llibreta al setembre i veureu quin gruix haurà agafat!!  ;)
Bona setmana.

1 comentari:

  1. Em sembla una idea genial! A veure com queda... segur que serà el millor dels records d'aquest estiu!

    ResponElimina